قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح از پتروپالایشگاه مهر خلیج‌فارس| تولید ۱۳ میلیون لیتر بنزین با بهره‌برداری کامل از پروژه

  • کد خبر: ۱۲۴۵۹۱
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
بازدید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح از پتروپالایشگاه مهر خلیج‌فارس| تولید ۱۳ میلیون لیتر بنزین با بهره‌برداری کامل از پروژه
سرلشکر باقری از روند احداث پتروپالایشگاه مهر خلیج فارس در بندرعباس بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد‌کل نیرو‌های مسلح کشورمان از روند احداث پتروپالایشگاه مهر خلیج فارس که در مجاورت پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس در بندرعباس توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساخته می‌شود، بازدید و با حضور در جمع مهندسان و کارکنان این پروژه، گزارش کاملی از روند احداث پالایشگاه مهر خلیج فارس و موضوعات و مسائل متعدد مرتبط با اجرای این پروژه را استماع کرد.

سردار «سید حسین هوش‌السادات» فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء سپاه، در این بازدید اظهار داشت: پروژه پالایشگاه مهر خلیج فارس اکنون ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تأمین منابع مالی لازم فاز اول آن در پایان سال ۱۴۰۲ و فاز سوم آن نیز در اواسط ۱۴۰۳ به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: اکنون برای ساخت این پروژه بیش از ۹۴۰ نفر نیرو در بخش‌های مختلف مشغول فعالیت هستند که پیشرفت پروژه در بخش‌های تأسیسات زیربنایی و مهندسی بیش از ۶۷ درصد است و کار مستمر در این پروژه به‌منظور بهره‌برداری سریع‌تر از آن در جریان است.

پالایشگاه مهر خلیج فارس توانایی پالایش ۱۲۰ هزار بشکه میعانات گازی در روز را داراست که با بهره‌برداری از کامل از این پروژه، روزانه ۱۳ میلیون لیتر بنزین، سه میلیون لیتر گازوییل و یک میلیون لیتر نفت سفید تولید خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->